кадър и видео: Нова твИнцидентът затрудняваше движението по отсечката към ж.к.

...
кадър и видео: Нова твИнцидентът затрудняваше движението по отсечката към ж.к.
Коментари Харесай

Тежка катастрофа тази вечер в София. Колите са смачкани до неузнаваемост. Очевидци заснеха инцидента

кадър и видео: Нова тв

Инцидентът затрудняваше движението по правата към ж.к. " Младост " през цялата вечер, а към 23 часа полиция краткотрайно затвори платното, с цел да направи оглед.

При удара колата се е обърнала по таван, а микробусът встрани

Кола и микробус катастрофираха на Околовръстния път в София. При удара колата се обръща по таван, а микробусът встрани, предава Нова тв. 

При случая са потърпевши двама мъже, оповестиха за NOVA от Спешна помощ. 32-годишен мъж е контузия на главата и комоцио, настанен е в " Пирогов ". Другият, на 56 години, е с контузия на главата и на едната ръка. Откаран е във ВМА.



Сигналът за случая е получен към 20.30 часа. Две коли за спешна помощ идват на място за към 12 минути. До случая се стига, откакто автомобил решава да заобиколи спрял в дясната лента на Околовръстното различен. За да избегне колата, микробусът прави маневра в лявo и опустошава движещата се пред него кола, която се обръща по таван. Ударът е толкоз сериозен, че колите се движат 50 метра по платното. От най-лявата лента двата ударени автомобила са спрели в най-дясната. Екип на NOVA се снабди с извънредни фрагменти от злополуката на Околовръстния път.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР